توضیحات:
به گزارش black-latte-buy.com قهوه روسی یا قهوه خام چیست و چگونه تهیه می شود؟
در ادامه معرفی قهوه های کشورهای مختلف، به سراغ روسیه و رایج ترین قهوه این کشور می رویم که همانطور که انتظار داریم به قهوه روسی یا قهوه رافت معروف است.
Read more: What is Ole Cafe, how is it different from Latte Cafe and how is it prepared
The recipe for this drink was invented in 1996 in a coffee shop in Moscow, Russia, thanks to a guest named Rafael.
یکی از باریستاها در مسکو که رضایت مشتری برایش بسیار مهم بود، وقتی رافائل به او مراجعه کرد، دستورات مختلفی را برای این کار تکرار کرد تا بتواند نوشیدنی را تهیه کند که نه تنها رافائل، بلکه سایر مشتریان نیز از آن لذت بردند.
به همین دلیل است که پس از محبوبیت بالای این نوشیدنی در روسیه، به افتخار رافائل که آن را اختراع کرد، آن را رف کافی نامیدند.
و پس از مدتی مشخص شد که این دستور پخت از ترکیب اسپرسو، خامه، شکر و وانیل تهیه شده است و یکی از دلایل اصلی محبوبیت بالای این قهوه در روسیه طبیعت مردم این کشور است که ترجیح می دهند. قهوه شیرین تا تلخ
قهوه روسی یا همان قهوه خشن بافتی شبیه بستنی دارد که طعم شیرین و لذیذی دارد.
مواد لازم برای این قهوه
اسپرسو یا هر قهوه قوی دیگر ۳۰ میلی لیتر
خامه ۱۰ درصد چربی ۱۰۰ میلی لیتر
وانیل یا شکر یا ترکیبی از هر دو ۱ قاشق چایخوری
ادویه لازم پوست لیمو یا پرتقال یا گل اسطوخودوس
دستورالعمل تهیه قهوه روسی
Prepare your espresso or any strong coffee at the beginning, try to proportion your ground coffee to the water you use 7 grams to 30 ml of water.
خامه خود را کمی گرم کنید، استفاده از مایکروفر برای این کار بسیار راحت است، سپس آن را در ظرف مناسبی بریزید و سپس شکر، وانیل و پودر پوست لیمو (اسطوخودوس) را اضافه کنید.
سپس مواد به د
به گزارش black-latte-buy.com قهوه روسی یا قهوه خام چیست و چگونه تهیه می شود؟
در ادامه معرفی قهوه های کشورهای مختلف، به سراغ روسیه و رایج ترین قهوه این کشور می رویم که همانطور که انتظار داریم به قهوه روسی یا قهوه رافت معروف است.
Read more: What is Ole Cafe, how is it different from Latte Cafe and how is it prepared
The recipe for this drink was invented in 1996 in a coffee shop in Moscow, Russia, thanks to a guest named Rafael.
یکی از باریستاها در مسکو که رضایت مشتری برایش بسیار مهم بود، وقتی رافائل به او مراجعه کرد، دستورات مختلفی را برای این کار تکرار کرد تا بتواند نوشیدنی را تهیه کند که نه تنها رافائل، بلکه سایر مشتریان نیز از آن لذت بردند.
به همین دلیل است که پس از محبوبیت بالای این نوشیدنی در روسیه، به افتخار رافائل که آن را اختراع کرد، آن را رف کافی نامیدند.
و پس از مدتی مشخص شد که این دستور پخت از ترکیب اسپرسو، خامه، شکر و وانیل تهیه شده است و یکی از دلایل اصلی محبوبیت بالای این قهوه در روسیه طبیعت مردم این کشور است که ترجیح می دهند. قهوه شیرین تا تلخ
قهوه روسی یا همان قهوه خشن بافتی شبیه بستنی دارد که طعم شیرین و لذیذی دارد.
مواد لازم برای این قهوه
اسپرسو یا هر قهوه قوی دیگر ۳۰ میلی لیتر
خامه ۱۰ درصد چربی ۱۰۰ میلی لیتر
وانیل یا شکر یا ترکیبی از هر دو ۱ قاشق چایخوری
ادویه لازم پوست لیمو یا پرتقال یا گل اسطوخودوس
دستورالعمل تهیه قهوه روسی
Prepare your espresso or any strong coffee at the beginning, try to proportion your ground coffee to the water you use 7 grams to 30 ml of water.
خامه خود را کمی گرم کنید، استفاده از مایکروفر برای این کار بسیار راحت است، سپس آن را در ظرف مناسبی بریزید و سپس شکر، وانیل و پودر پوست لیمو (اسطوخودوس) را اضافه کنید.
سپس مواد به دست آمده را در مخلوط کن یا مخلوط کن بریزید تا مخلوطی از کف هوا در آن ایجاد شود و پس از اتمام کار آن را در فنجان خود بریزید و کمی وانیل به عنوان طعم دهنده روی نوشیدنی خود بریزید و سرو کنید. انجام دادن.